21 Mayıs 2013 Salı Saat 23:48
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Minibüsten düşen Kadın Öldü
19 Ekim 2012 Cuma Saat 19:18
Hareket halindeki minibüsten düşen 33 yaşındaki Fatma Uludağ yaşamını yitirdi.

Olay, öğle saatlerinde Küçük Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi. İlçe merkezine doğru seyir halinde olan Ekrem Doğan yönetimindeki 02 M 2018 plakalı şehir içi minibüste yolcu olarak bulunan Fatma Uludağ, iddiaya göre inmek için ayağa kalktığı sırada aniden dengesini kaybetti ve açık olan kapıdan aşağı düştü. Kafasını zemine çarparak ağır yaralanan Uludağ, çağrılan ambulans ile Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Fatma Uludağ, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu yazı toplam 727 defa okundu.
MEHMET
ALLAH RAHMET EYLESIN
HALIME HANIM KUL HAKKI ELBETTE ONEMLI ALLAH KATINDA AMA BUNU BURDA IFADE ETMENIZDE BIR KUL HAKKIDIR AYEICA ULUDAG AILESI DEMEN DE YANLIS BUNU SANA YAPAN FATMA ULUDAGMIYDI SANKI OC ALMIS GIBI BIR HALINIZ VAR
02 Kasım 2012 Cuma Saat 19:06
halime samanlı
karder diyelim
Allah rahmet eylesin sabır versin nedenir bilmiyorum kaderde sana yazmakta varmış.cocuklarada sabır versin çok zor ama önemli olan ahiretimiz. ve hesap günümüz eyer okursanız uludağ ailesi benim sizden alacak hesabım var ama ben ahirete bıraktım bana cennetide verseler sizlere hakkımı helal etmiycem ama oyaşadığım on beş günün hesabını allah soracak tabi allahı biliyorsanız .yinede allah sabır versin neticede bende a
22 Ekim 2012 Pazartesi Saat 17:23
halime turan samanlı
taktiri ilahi
aile yakınlarına allahtan rahmet sabır diliyorum çok üzüldüm çocuklarına yazık olmuş .kendinede çok genç ama ömrü bukadarmış .sonuçta hebimizin gideceyi yer allah kul hakkıyla hesaba çekmesin çünki hakkı olan korksun enbüyük günahlardan biride kul hakkı allah günahlarını affetsin sevgilerle halime
22 Ekim 2012 Pazartesi Saat 17:17
Durdu Yüce
Gönül Bağı
Erkan Demirel
Aniko
Av.İshak Yılmaz
Savunmaya Değer mi?
ARŞİVDE ARA